Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lucasfilm αποκάλυψε τη σειρά κινουμένων σχεδίων Star Wars Galaxy of Adventures

*
Η Lucasfilm αποκάλυψε μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο Star Wars Galaxy of Adventures. Πρόκειται για σύντομα cartoons και η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, με την κυκλοφορία έξι επεισοδίων στο νέο Star Wars kids portal του lol.disney.com, αλλά και στο κανάλι Star Wars Kids στο YouTube. Σκοπός των παραγωγών είναι η σειρά, που θα έχει όχι μόνο διασκεδαστικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, να αποτελέσει το σκαλοπάτι για τις νεότερες γενιές, προκειμένου να μπορέσουν να εξερευνήσουν ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Το Star Wars Galaxy of Adventures είναι μόνο οι αρχή των εορτασμών για το Star Wars brand και θα ακολουθήσουν αρκετά νέα επεισόδια, μέχρι και την κυκλοφορία του Star Wars: Episode IX, στις 20 Δεκεμβρίου 2019. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*